Γιατί να δημιουργήσω λογαριασμό στο eshop;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό και κάνετε την εγγραφή σας στο newsletter μας εντελώς δωρεάν για να λαμβάνετε πρώτοι το ενημερωτικό υλικό και να μαθαίνετε τα νέα μας ( Προσφορές, διαγωνισμοί, νέες παραλαβές).

Κάνετε την εγγραφή σας εδω.

1) Μπορώ να ακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας;

Βεβαίως ! Μεταβείτε στην ενότητα Εντοπισμός Παραγγελίας και εισάγετε τον αριθμό παραγγελίας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

2) Μπορώ να αλλάξω την  παραγγελία αφού την έχω ήδη καταχωρήσει;

Δυστυχώς όχι. Η παραγγελία που έχετε καταχωρήσει δεν μπορεί να τροποποιηθεί από τη στιγμή που έχει ήδη αναχωρήσει από τις αποθήκες μας. Μπορείτε πάντα όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας σε οποιοδήποτε στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας με ένα κλικ εδώ

1) Ποιες μέθοδοι πληρωμής μπορώ να χρησιμοποιήσω?

Προς το παρόν, αποδεχόμαστε τις εξής μεθόδους πληρωμής: Αντικαταβολή, Πιστωτική κάρτα , Χρεωστική κάρτα (με την αξιοπιστία της VIVA WALLET), Apple Pay και PayPal.

2) Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κωδικό προσφοράς μου?

Eάν διαθέτετε κωδικό προσφοράς, μπορείτε να τον εξαργυρώσετε μέσα από τη σελίδα πληρωμής. Πληκτρολογήστε τον κωδικό στο πεδίο «ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ» . Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης του κωδικού προσφοράς πριν το χρησιμοποιήσετε. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν κωδικούς προσφοράς για την ίδια αγορά. Οι κωδικοί δεν ισχύουν σε εκπτωτικά είδη.

1) Πότε θα παραλάβω?

Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από τον τόπο παραλαβής που επιλέξατε. Η κανονική παράδοση είναι συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη τοποθεσία σας. Σε εορταστικές ή εκπτωτικές περιόδους ενδέχεται να υπάρχει μικρή καθυστέρηση.

2) Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά?

Όλες οι παραγγελίες έως 48,99€ επιβαρύνονται με κόστος μεταφορικών 4,00€. Για παραγγελίες απο 49€ και πάνω το τόστος μεταφορικών είναι δωρεάν.

1)Πως κάνω επιστροφή?

Συσκευάστε το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε στην αρχική του συσκευασία και αποστείλετέ το στην εξής διεύθυνση:

YOYNGSTERS, Σπύρου Σπυρίδη 32, Βόλος, 38221

Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε συμπληρωμένη και την εκτυπωμένη φόρμα επιστροφής που βρίσκεται στο δέμα σας. Χωρίς αυτή δεν είναι εφικτή η διαχείριση της επιστροφής. Τοποθετήστε το προϊόν και τη φόρμα επιστροφής σε ασφαλή συσκευασία ώστε να αποφευχθεί όποια φθορά κατά την επιστροφή. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής εδώ

2)Μέσα σε πόσο διάστημα έχω δικαίωμα?

Αν η αγορά σας δεν σας ικανοποίησε απόλυτα μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα το προϊόν στην αρχική του συσκευασία. Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει τις επιστροφές που αποστέλλονται πέραν του ορίου προθεσμίας επιστροφής ή τα είδη που επιστρέφουν και δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την οποία ελήφθησαν.Το κόστος επιστροφής βαρύνει τον πελάτη, η αποστολή γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΣΠΙΝΤΕΞ (SPEEDEX) και ανέρχεται στα 4,00€.

Παρέλαβα ελαττωματικό. Τι κάνω;

Μεριμνούμε ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που  παραλάβετε  ελαττωματικό προϊόν ή  δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής, στείλτε την μαζί με το προϊόν στη διεύθυνση:

YOYNGSTERS, Σπύρου Σπυρίδη 32, Βόλος, 38221

Το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία μας και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 15 ημερών  ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του συγκεκριμένου προϊόντος.

X