ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για όλες τις παραγγελίες

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Youngsters

Η έκθεση χειροτεχνιών είναι σίγουρα ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να ‘προσωποποιήσετε’ το σπίτι σας, να προσθέσετε χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση και φυσικά να κάνετε τα παιδιά σας να αισθάνονται υπερήφανα όταν βλέπουν την τέχνη τους εκτεθειμένη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενθαρρύνονται καινα γίνονται περισσότερο δημιουργικά.

Οι χειροτεχνίες των παιδιών είναι τόσο χαριτωμένες όσο και μοναδικές! Κανείς δεν θα έχει ένα έργο τέχνης σαν το δικό σας!

Γιατί λοιπόν να μην τα χρησιμοποιήσετε ως έναν τρόπο να κάνετε το σπίτι σας έναν καθρέφτη των ανθρώπων που ζουν σε αυτό? 

Δείτε λοιπόν μερικούς τρόπους παρουσίασης αυτών των έργων τέχνης!

  1. Βάλτε τα σε κορνίζα και κρεμάστε τα στα δωμάτια τους.  
  2. Τα ρετρό κάδρα που θα βρείτε σε υπαίθριες αγορές είναι ιδανικά για σκίτσα και ζωγραφιές. Απλώς ακουμπήστε τα σε έναν τοίχο και θα έχετε μετατρέψει ένα απλό κομμάτι χαρτί σε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό!
  3. Η κορνίζα με τα μικρά δακτυλικά τους αποτυπώματα είναι το αγαπημένο μας!
  4. Φτιάξτε έναν τοίχο με κολάζ δημιουργιών στο διάδρομο. Δεν χρειάζεται να είναι όλα σε κορνίζα. Στερεώστε με ταινία διπλής όψης και γιορτάστε τα καινούρια σας αποκτήματα ή βάλτε τα αγαπημένα σας της συγκεκριμένης περιόδου.
  5. Τα χειροποίητα καλάθια, οι δημιουργίες απο ξύλο ή τα αγάλματα απο πηλό θα αναδείξουν καταπληκτικά το τζάκι σας! Τα παιδιά σας θα αισθανθούν πραγματικά περήφανα όταν η τέχνη τους φτάσει να εκτεθεί σε τόσο περίοπτη θέση.
  6. Δώστε χρώμα και χαριτωμενιά με μικρά κάδρα στα ράφια του μπάνιου σας
  7. Με ένα σπάγγο και μερικά μανταλάκια μπορείτε να κρεμάσετε τα έργα σας κατα μήκος ενός τοίχου.  

Related posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To top Μετάβαση στο περιεχόμενο